Victor Bonke acquisitie-expert

Oprichter van LinkedIn4Biz is Victor Bonke, acquisitie-expert. Vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer en spreker op het gebied van koude acquisitie (zie ook www.acquiro.nl) gebruikt hij zijn kennis en ervaring om LinkedIn in te zetten als acquisitietool en deze unieke expertise over te dragen aan anderen.

NB: LinkedIn4Biz is nadrukkelijk op geen enkele manier gelieerd aan LinkedIn; LinkedIn4Biz opereert volledig als zelfstandig bureau en heeft geen financiële/commerciële belangen of relaties met LinkedIn.

Sinds 2004 een account op LinkedIn

 

LinkedIn is in 2003 gestart met haar wereldwijde activiteiten. Eind 2004 heeft Victor een LinkedIn-account geopend en zijn profiel erop gezet. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de eerste jaren hij er relatief weinig mee deed. Maar sinds hij ontdekte dat LinkedIn uitstekend te gebruiken is voor acquisitie-doeleinden is hij er ‘verslaafd’ aan geraakt.

Meer dan 4500 1e lijns contacten

 

Anno medio 2018 is Victor een grootgebruiker van LinkedIn met meer dan 4500 eerstelijns connecties. Deze 4500 connecties verbinden hem met ca. 2 miljoen mensen in zijn tweedelijns netwerk.

Victor Bonke’s achtergrond

Studie
Nijenrode (’78-’81)
Bedrijfskunde Delft (’81-’84)

Werk
Account manager NCR Nederland (’84-’87)
Business consultant Digital Equipment Corporation (’87-’95)
Management consultant Cap Gemini (’95- ’05)
New business sales People Partners (’05-’06)
Eigenaar Acquiro (’06-heden)
Eigenaar LinkedIn4Biz (’15- heden)

Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS advies en tips!